بر اساس دفترچه آزمون استخدامی کشور، وزارت آموزش و پرورش قصد دارد طلاب حوزه علمیه در سطح ۲ و ۳ را به عنوان آموزگار ادبیات، تاریخ و علوم اجتماعی «استخدام» کند.
گفته میشود با اجرای این تصمیم، نزدیک به ۱۵هزار طلبه در صورت قبولی در آزمون همسطح واجدان مدارک دانشگاهی رشتهی مربوطه استخدام میشوند!
بر این مبنا، طلاب حوزههای علمیه با دانشآموختگان کارشناسی و کارشناسیارشد رشتههای زبان و ادبیات فارسی، علوم اجتماعی و تاریخ بطور یکسان امکان استخدام در وزارت آموزش و پروش داده میشود.
این تصمیم عجیب و غیرمنطقی وزارت آموزش و پرورش اعتراض و انتقاد انجمنهای تخصصی علوم اجتماعی، تاریخ و ادبیات به دنبال داشته که خواستار لغو این استخدام بیپایه و غیرتخصصی شدهاند.
انجمنعلمی زبان و ادبفارسی این تصمیم وزارت آموزش و پرورش را «سندی» دال بر «مظلومیت تخصص» در آموزش و پرورش دانسته و پرسیده چگونه دبیر فارسی یعنی کسی که «۲۰۰ واحد درسی گذرانده» با کسانی که «درسهای تخصصی رشته زبان فارسی را نخواندهاند» برابر است؟!
بنا بر اعلامیه این انجمن، چنین کارهایی «انگیزه جوانان را برای تحصیل دانشگاهی و کسب تخصص در رشتهای که مبنای هویت ملی، زبانی و فرهنگی ایرانیان است بر باد خواهد داد.» این نکتهای است که به نظر میرسد اتفاقا یکی از انگیزههای چنین تصمیمات غیرمنطقی و فارغ از تخصص در امور آموزش و مدرسه و دانشگاه است!
No comments:
Post a Comment